مینا کریمی، مدیر مؤسسه قرآنی مشکات شهرستان رودبار در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، در خصوص این مؤسسه قرآنی اظهار کرد: مؤسسه قرآنی مشکات از سال 82 فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است دارای مجوز رسمی فعالیت از سازمان های ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی است.
وی از برگزاری دوره های تربیت معلم در این موسسه قرآنی در آینده نزدیک خبرداد و افزود: دوره های روخوانی و روانخوانی، مفاهیم قرآن و قرائت در این مؤسسه در حال برگزاری است.
کریمی عدم علاقه جوانان به دوره های قرآنی را یکی از معضلات امروز جامعه دانست و تصریح کرد: امسال تعداد افراد ثبت نامی نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است که این امر باید از سوی مسئولین و متولیان رسیدگی جدی شود.
نقش خانواده در جذب فرزندان به یادگیری آموزه های قرآنی
مدیر مؤسسه قرآنی مشکات نقش خانواده را در جذب فرزندان به یادگیری اصول و آموزه های قرآنی پررنگ دانست و ادامه داد: راهنمایی والدین در این زمینه شرط اول جذب قرآن آموزان است که با آگاهی بخشی به فرزندان آنان را از گرایشات منفی و نادرست که پیش به سوی مسیر جهالت و شیطانی دارند، بازداشته و آنان را به گام برداشتن در مسیر سعادت و خوشبختی هدایت کنند.
وی بهره گیری از قصه های قرآنی را راهکار مقابله با مهجوریت قرآن دانست و افزود: قصه های قرآنی با ایجاد فضای شاد و رغبت انگیز علاوه بر جذب فرزندان، موجب می شود تا آنان پیام این قصه ها را در زندگی خود به کار گیرند و همواره به عنوان یک راهنما به آنان تمسک جویند.
کریمی والدین قرآنی بودن را مقدمه داشتن فرزندانی قرآنی دانست و متذکر شد: پایبندی والدین به اصول قرآنی موجب می شود تا فرزندان نیز قرآن را به عنوان نسخه و کتاب راهنما در زندگی خود به کار گیرند و مشکلات خود را با نور هدایتگر قرآن مرتفع سازند.
حمایت سازمان ها و متولیان امور قرآنی
مدیر مؤسسه قرآنی مشکات خواستار حمایت سازمان ها و متولیان امور قرآنی شد و تاکید کرد: حمایت همه جانبه مسئولان در امر تبلیغ و فرهنگ سازی می تواند با جذب فرزندان به فضای معنویت قرآن، آنان را از بسیاری از آسیب های اجتماعی حفظ نماید و در فضای امن و آرامشب خش قرآنی بگستراند.
وی با اشاره به اهمیت ترییت کودکان و نوجوانان براساس مفاهیم و آموزه های قرآنی در جامعه ابراز کرد: توجه به تربیت قرآنی کودکان و نوجوانان با توجه به مسایل امروز جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است لذا این امر باید مورد توجه خانواده ها، معلمان، مربیان و مسئولان قرار گیرد.
کریمی شناخت درست از جهان و نیازهای معنوی جامعه را از نیازهای امروز ما دانست و اشاره کرد: این امر باید از سوی معلمان و مربیان برای تربیت قرآنی کودکان و نوجوانان مورد توجه خاص تری قرار گیرد.
مدیر مؤسسه قرآنی مشکات با اشاره به تبلیغات وسیع دشمنان برای به انحراف کشاندن جوانان یادآور شد: فعالان قرآنی و مسئولین ذیربط، باید با شناخت درست نیازهای معنوی جامعه در مقابل این تبلیغات منفی دشمنان ایستادگی کنند و کودکان و نوجوانان را در مقابل این تبلیغات بیمه نمایند.
انتقال آموزه های اهل بیت(ع) در تربیت کودکان و نوجوانان
وی انتقال آموزه های اهل بیت(ع) را در تربیت کودکان و نوجوانان بسیار مؤثر دانست و عنوان کرد: تبیین زندگی و سیره پیامبر اکرم(ص) و امامان معصوم(ع) از سوی نویسندگان و هنرمندان می تواند اقدام مؤثری در جهت تربیت قرآنی کودکان و نوجوانان باشد.
کریمی با اشاره به تلاش دشمنان برای خشن نشان دادن دین اسلام یادآور شد: باید با این نقشه ها و جنگ خصمانه دشمنان مقابله کنیم و نشان دهیم که دین اسلام همواره دین محبت و مهرورزی بوده است.
مدیر مؤسسه قرآنی مشکات در پایان خاطرنشان کرد: جوانان به عنوان آیندهسازان جامعه اسلامی از بزرگ ترین سرمایه های این کشور به شمار می روند وتلاش در جهت توسعه آگاهی های دینی آنان از اهمیت به سزایی برخوردار است.